måndag 4 april 2011

Seriepremiär med seger!! =D

Ja, det var en tur till Förde som stod på programmet i söndags. (Förde är en liten by långt bort, mellan massa höga fjäll, med kanske 30 000 invånare) Ca tre timmar i den underbara Nymarksbussen och en halvtimme på färja så va vi framme vid den inte allt så nya "konstgräs"-plan, skulle nog hellre kalla det för dörrmatta =)
Vi började bra och hade matchen de första 10 ca, sen tappa vi lite men lyckades ändå göra ett mål. Trotts att vi bara hade en linje domare (den andra hade tydligen väldigt plötsligt blivit väldigt sjuk och kunde inte komma, något som tydligen sker av och till här borta...) Plus att de två domarna som vi hade vinkade offside på egen planhalva och frispark när en tjej fick bollen i huvet.... det var en händelserik match! =)

Resultatet stod sig ut matchen och Maria blev seriens första målskytt!

Jag spelade bara de sista 20 min och har nu planer på att boka tid för amputation av knäet då det inte vill bli bra iallafall. Någon som har ett som de vill byta med?! =) Ska till sjukgymnast på fredag så får vi se om det blir någon match på söndag eller om jag får vänta med min hemma-premiär till efter påsken.

Imorgon ska vi ha undersökning av käken på skolan, det ska bli spännande, känna på varandras musculus genioglossus, även kallad tunga =)
Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar